Rreth Nesh

Çfarë është TAXI.AL

Rreth Nesh

Taxi.al eshte aplikacioni me I papam ne Shiqperi, ku vetem me nje klik mund te therrasesh taxine dhe te presesh pak minuta derisa taxi ate shfaqet perpara kembeve si me magji! Po jetojme ne nje epoke ku teknologjia po kalon kufijte e imagjinates. Ne jemi perpjekur qe ju te jetoni maksimumin e saj, ne fushen e transportit te pasagjereve. Ne jemi taxi.al, ju jeni inspirimi yne!

Kërko TAXI.AL

Shkarko Aplikacionin

Zgjidh shoferin më të afërt

Shiko taksin në kohë reale

Pranjo njoftimin kur taksi ka arritur